Cursus WordPress voor een succesvolle website


WordPress is een van de meest populaire systemen om een website mee te bouwen.

Door middel van de duidelijke en heldere cursus leert u stap voor stap hoe u een WordPress website of weblog bouwt en configureert. De cursus laat zien hoe je content samen stelt, je site vormgeeft en publiceert. Ook komen verschillende marketingtechnieken aan bod, zodat je gevonden wordt in Google.

 

Wil je door jouw netwerk en toekomstige opdrachtgevers gevonden worden?

Als u eigenaar, zelfstandige of freelancer bent is een WordPress site de beste tool om uzelf en uw product of dienst op de kaart te zetten. Naast Facebook, LinkedIn en Twitter versterk je je profiel en vindbaarheid met een WordPress website. Een eigen site geeft u de mogelijkheid uw kennis te delen en partners te vinden. Maar ook om uzelf te positioneren als expert in uw vakgebied.

 

Er zijn wereldwijd miljoenen websites die draaien via WordPress. Hiervoor zijn vier paar belangrijke redenen te noemen:

 

  1. WordPress is gratis te gebruiken. Daarnaast wordt deze continu verbeterd zodat je niet achter hoeft te lopen. De software kan je tussentijds updaten en werkt in de meeste internet browsers en op de meeste soorten gebruiksapparaten, van smartphone tot PC.

 

  1. WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit heet SEO (=Search Engine Optimization) en betekent het vinden van uw website door zoekmachines. Een WordPress site is gericht op content, en dit ziet met name Google graag. Zij waarderen een website van WordPress zodat je hoger eindigt in de zoekmachine resultaten.

 

  1. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Het zogenaamde CMS (=Content Management System) is eenvoudig in gebruik. Foto’s, video’s en teksten zijn flexibel en makkelijk in te zetten. Ook kan je een update, bericht of boodschap via de site direct doorsturen naar je FaceBook of Twitter.

 

  1. WordPress biedt alle mogelijkheden. Door de zogenaamde plugin’s die je kan installeren, is bijna alles mogelijk. Zo kun je social media koppelen, mailings laten versturen, formulieren integreren, en noem maar op. Bekijk hier nog meer voordelen van het WordPress CMS.

Zelf aan de slag met WordPress

Wil jij zelf een website bouwen? Met de thuiscursus WordPress van bijvoorbeeld LOI of NTI leer je aan de hand van een duidelijk online programma jouw website bouwen. Alle belangrijke elementen komen hier aan bod. Denk aan het installeren van een nieuwe Wordperss-website, het installeren van thema’s en plugins, het plaatsen van blogs en nog veel meer. Bekijk snel het actuele aanbod en ga vandaag nog flexibel vanuit huis aan de slag!