Hosting voor gameservers


Het goede nieuws is: computers zijn goedkoop!

Het is niet langer beperkt in uw huis met een gameconsole of computer. Je hoeft niet alleen te spelen of vrienden bij je thuis uit te nodigen, praktisch voor een multiplayer-game.

Tegenwoordig is videogamen een sociale activiteit geworden waar mensen over de hele wereld elkaar online kunnen ontmoeten, teams kunnen vormen en kunnen beginnen met spelen. Je kunt zelfs deel uitmaken van een grote wereldwijde gemeenschap van gamers met gedeelde interesses. Om nog maar te zwijgen van het feit dat multiplayer-spellen met rollenspel ook enorm populair worden, wat verklaart waarom mensen dol zijn op Counter-Strik, Minecraft, Rust, Starbound, Ark, Space Engineers en meer.

Deze games zijn er in verschillende stijlen, inhoud en genres waar verschillende soorten mensen samen spelen, of het nu mannen, vrouwen, tieners, professionals, enz. zijn, en niet beperkt tot alleen gamenerds.

En om deze games te hosten, heb je een gespecialiseerde gameserver nodig.

Als je een game-enthousiasteling bent die de grotere diepten van het gaming-rijk wil verkennen en met iedereen ter wereld wil spelen, op elk moment zonder frequente vertragingen en onderbrekingen, is het huren van een server zinvol.

Als je het allemaal alleen doet, verslechteren de spelprestaties en -snelheid, naast plotselinge crashes en downtimes. Het is omdat er veel spelers dezelfde server zouden gebruiken en dezelfde bronnen zouden gebruiken.

Maar deze high-end videogames vereisen een krachtige server, zodat je een soepelere gameplay kunt ervaren.

Afgezien hiervan kunnen computer- en netwerkproblemen op elk moment optreden. Het bederft je gamestemming en verwelkomt veel achtergronddingen die je kunt beheren, zoals:

  • Geblokkeerde routerpoorten repareren
  • Moeite met het omgaan met veel spelers,
  • Beveiligingsproblemen en meer.
  • Al deze vereisen goede kennis en vaardigheden die u misschien niet bezit, laat staan ​​tijdsbesteding.

Daarom heb je een gespecialiseerd gameserverplatform nodig om al deze problemen te voorkomen, je speltijd te besparen en frustraties te voorkomen.

Een dedicated server bestaat uit een cluster van krachtige servers waarmee gebruikers hun game in hoge mate kunnen aanpassen, verschillende versies van hun favoriete game kunnen spelen en uw game-kring van andere plaatsen kunnen uitnodigen.

Bekijk hier mijn favoriete games