Leer alles over gezonder leven met een e-sigaret

Elektrisch Roken: gezonder en leuker

Tabak roken verleden tijd

elektrisch roken

Het lijkt net of het roken van sigaretten, shag, sigaren en pijp iets van een ver grijs verleden is. Tegenwoordig zie je op straat steeds minder vaak jonge mensen met een ouderwetse sigaret. Het zijn meestal de ouderen die hun hele leven gerookt hebben die de overstap (nog) niet gemaakt hebben naar het elektrisch roken. Jonge, hippe en zelfbewuste mensen roken niet maar ‘vapen’.

Waarom zou je eigenlijk niet elektrisch roken?

In de huidige maatschappij is de ouderwetse roker van tabak een verschijnsel wat aan het verdwijnen is. Ze kunnen bijna nergens meer een sigaret opsteken zonder dat er vies naar ze gekeken wordt of dat ze mogelijk zelfs in overtreding zijn! Dit is tevens een van de grootste redenen dat mensen overstappen van het roken van tabak naar de elektrische sigaret.

Er zijn zo ontzettend veel voordelen aan elektrisch roken dat je er bijna niet meer omheen kunt. Denk met name aan je eigen gezondheid. Het is inmiddels wel overduidelijk dat het roken van echte tabak levensgevaarlijk is. Het elektrisch roken is daarentegen onschadelijk, je kunt het bijna overal doen, het ruikt niet vies en zo zijn er nog eindeloos veel voordelen te bedenken. Daarnaast is het tegenwoordig vaak ook een statement, het zijn vaak hippe mensen die je elektrisch ziet roken. Mensen die zich niets laten wijs maken en hun eigen keuzes maken.

De Elektrische Sigaret zelf

Er zijn elektrische sigaretten te koop in allerlei verschillende soorten. De meesten zien er hypermodern uit, maar er bestaan ook hippe of eigentijdse modellen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij Zwoofs, daar hebben ze een zeer uitgebreid assortiment e-sigaretten en accessoires. Zelfs als je nog niet elektrisch rookt zijn het aantrekkelijk ogende apparaatjes.