Leer besparen, vergelijk alles in 1

Alle in 1 vergelijken

Je wilt graag besparen op je maandelijkse lasten, dit kan lastig zijn als je dit nog nooit gedaan hebt. Toch is het vrij eenvoudig om jezelf besparen aan te leren.
Een groot deel van je maandelijkse lasten bestaat uit vaste lasten zoals bijvoorbeeld je hypotheek maar ook uit abonnenten. Wij nemen hierbij het voorbeeld de abonnementen op televisie, internet en bellen.

Uit onderzoek is gebleken dat het combineren van deze 3 abonnementen tot een alles in 1 pakket vaak al voordeliger is. Je bespaart met het combineren van diensten al snel 10 euro per maand. Het is dus verstandig om deze producten samen te voegen.
De meeste providers bieden deze alles 1 pakketten aan. Het is namelijk voor een provider ook zeer aantrekkelijk om deze 3 producten aan te bieden. Zij verkopen nu 3 producten en 1 factuur dus ook voor hen voordeel.
Alles in 1 vergelijken kun je doen met een zogenoemde alles in 1 vergelijker. Je voert je adresgegevens in en de vergelijker toont alle abonnement die op jou adres beschikbaar zijn. Afhankelijk van je wensen kun je dan een keuze maken en overstappen.
Waar je wel even op moet letten bij het vergelijken van alles in 1 is dat je de aansluiting controleert. Je kan namelijk op 3 manieren alles in 1 in huis krijgen. Via de glasvezel, de kabel en telefoonverbinding.
Ons advies is om voor de nieuwste techniek te gaan. Heb je een glasvezel aansluiting? Ga dan alleen glasvezel vergelijken en niet de andere pakketten.
Glasvezel is samen met de kabel de meest stabiele verbinding.
Het grote nadeel van alles in 1 is, is er een storing, dan heb je een probleem. Al de diensten zijn dan meestal niet beschikbaar en ben je onbereikbaar.