Maatregelen voor bedrijven


Iedereen is er klaar meer Corona, de ziekenhuizen overstromen en iedereen snakt naar meer vrijheid. Weer op de vrijdag naar de kroeg met je vrienden of deze zomer lekker op vakantie gaan naar jouw favoriete land. Iedereen kijkt er naar uit. De vraag is alleen wanneer kan het weer? Wanneer kan je met je vrienden lekker op en terrasje zitten met je favoriete drankje. En hoeveel blijven er nog over na de Corona. Veel bedrijven zijn of gaan namelijk failliet doordat zij wel hun vaste kosten moeten betalen maar niets binnen krijgen. Niet alleen de burger moeten zich aan de oplossingen houden nee ook alle bedrijven die open zijn tijdens de lockdown. Zo moeten bedrijven binnen in het pand veel aanpassen om zich te houden en te laten gelden voor de corona maatregelen. Zo hebben bedrijven bij binnenkomst een desinfectie oplossing, namelijk een apparaat waar je je houden onderhoud en je je handen laat beschermen tegen bacteriƫn. Je mag ook pas verder lopen als je een mondkapje op hebt gedaan. Dit alles is om de andere mensen waar jij in het gebouw mee deelt te beschermen.

 

Helpt het wel?

Ik snap als je het jezelf afvraag of het ub nog wel zin heeft. Veel mensen houden zich aan de regels. Het vaccin wordt gezet en nog steeds merken we niet dat de besmettingen verminderen. We zien eigenlijk het omgekeerde en dat is dat ze alleen maar toenemen. Het ministerie van volksgezondheid kijkt daarom ook goed na wat nu precies de oorzaak is van de stijgende lijn in de besmettingen. Het vaccineren van iedereen tegen het coronavirus gaat nog een lange tijd duren. Ze zijn al wel goed op weg om vooral de mensen die het meest kwetsbaar zijn voor dit virus te gaan vaccineren. Dit zijn voornamelijk ouderen mensen en mensen die een gezondheidsaandoening hebben. Het is dan ook van groot belang dat deze mensen te vaccineren. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk na het vaccineren dat je het kunt krijgen alleen is de kans veel kleiner dat je er ziek van wordt en er ook aan kunt overlijden. Daarom is vaccineren een belangrijke stap in het verslaan van het coronavirus. Iedereen wilt namelijk dat dit zo snel mogelijk weg gaat. Het zorgt namelijk voor heel veel problemen waar mensen niet op voorbereid waren.

Hoe lang gaat het nog duren?

Niemand weet precies hoe lang het nog gaat duren voordat allemaal klaar is. Sommige mensen denken dat het voor het einde van het jaar is wanneer iedereen gevaccineerd is. De andere zeggen dat Corona nooit meer weggaat. Een ding is wel zeker en dat is dat alle bedrijven het zwaar te verduren hebben. Iedereen helpt elkaar zo goed mogelijk.