Zakelijk contract en overstappen – gas en elektriciteit

Als u nog nooit van gas- en elektriciteitstarief bent veranderd, is de kans groot dat u het standaard standaardtarief van uw leverancier gebruikt. Overschakelen naar een goedkopere deal kan u tot 450 euro per jaar besparen. Er zijn veel energieleveranciers en tarieven om uit te kiezen. Wij helpen u om degene te vinden die het beste bij u past. U kunt berekende besparingen, beoordelingen van klantenservice en de voorwaarden van de deal vergelijken.

Zodra u het nieuwe tarief selecteert, organiseert onze partner de gehele procedure en stuurt deze veilig naar de door u gekozen nieuwe leverancier. Daarna regelen zij de omschakeling met uw oude leverancier en houden u op de hoogte van hun voortgang.

 

 

 

We werken samen met een partner omdat ze klanten snel, gratis en vriendelijk advies geven over hun beste deals voor gas en elektriciteit. Hun prijsvergelijkingsservice is:

  • Onpartijdig – onbevooroordeeld tegenover elke leverancier
  • Uitgebreid – vergelijkt alle tarieven van alle energieleveranciers
  • Nauwkeurig en actueel

Waarom overstappen?

Misschien wilt u profiteren van goedkopere gas- en elektriciteitsprijzen of wilt u misschien overstappen om een betere klantenservice te krijgen, of kiest u voor een groene energieleverancier voor uw gas en elektriciteit. Wat uw reden ook is, alleen vergelijkers worden beloond voor het omschakelen voor minimaal 1 jaar.

Wanneer overstappen?

Hoe en wanneer kan ik een goedkope deal voor gas en elektriciteit krijgen?

Om de goedkoopste gas- en elektriciteitshandelingen te vinden, moet je rondkijken als je vaste abonnement is afgelopen. Na de einddatum van uw plan wordt u waarschijnlijk naar een standaardtarief gerold, wat het duurste type abonnement is.

Als je nog nooit bent overgeschakeld of al een tijdje niets hebt gedaan, is het waarschijnlijk dat je binnen een paar minuten een goedkoper energieaanbod kunt vinden met de tool van onze partner. Voer eenvoudig een paar details in en zoek naar een goedkope energieaanbieding.

U hoeft misschien niet eens van uw leverancier af te stappen om een goedkoop energietarief te vinden. Controleer of uw huidige leverancier een goedkope gas- en elektriciteitsaanbieding aanbiedt – de goedkoopste energieleverancier voor u zou degene kunnen zijn waarmee u al samenwerkt.

Lees meer bij onze partner: overstappen energie