Property management

Wat is property management en Wie in Nederland kan mij daar bij helpen ?

Property management is de werking, controle en overzicht van het beheer van onroerend goed geeft aan dat er voor de nuttige levensduur en conditie van het bedrijf moet worden gezorgd, gecontroleerd en verantwoord. Dit lijkt veel op de rol van management in elk bedrijf.

Beheer van eigendommen is ook het beheer van persoonlijke eigendommen, uitrusting, gereedschappen en fysieke kapitaalgoederen die zijn aangeschaft en worden gebruikt voor het samenstellen, repareren en onderhouden van eindproductleveringen. Property management omvat de processen, systemen en mankracht die nodig zijn om de levenscyclus van alle verworven eigenschappen zoals hierboven gedefinieerd, inclusief acquisitie, controle, verantwoording, verantwoordelijkheid, onderhoud, gebruik en dispositie, te beheren.

Een eigenaar van een enkele familie kan bijvoorbeeld een beroep doen op een property management company. Het bedrijf zal dan reclame maken voor het huurobject, vragen van huurders behandelen, aanvragers screenen, geschikte kandidaten selecteren, een huurovereenkomst opstellen, een verhuisinspectie uitvoeren, de huurder (s) naar het pand verplaatsen en huurinkomsten incasseren. Het bedrijf zal dan eventuele onderhoudsproblemen coƶrdineren, de eigenaar (s) voorzien van financiƫle verklaringen en alle relevante informatie met betrekking tot het onroerend goed enz.

Partner

24/7 VvE Beheer B.V. is de professionele partner voor iedere Vereniging van Eigenaren. Ze staan 24/7 voor u klaar en nemen het administratief en bouwkundig beheer uit handen. Bij 24/7 VvE Beheer B.V. profiteert u van een eigen online platform, kwaliteitsborging en een perfecte service. Kijk snel op hun website