Top drie relatiegeschenken


Ik doe mijn best om mensen op een andere manier naar deze vraag te laten kijken – wat ze me zouden moeten vragen is wat het meest ‘effectieve’ relatiegeschenk is voor mijn bedrijf, samen met ‘waar en hoe en om van wie het relatiegeschenk zal worden gebruikt.

Ik krijg echter de vraag ZOVEEL, misschien is het tijd om jullie te helpen. Werkend in het bedrijf van relatiegeschenken, en werkend met onbewerkte gegevens van klant over een periode van tijd, verschijnt een statistisch beeld dat u de trends in aankopen laat zien, dat na beoordeling een interessant en consistent beeld geeft van de soorten promotionele geschenken die worden gekocht. Daarom heb ik dit artikel samengesteld om u een actueel overzicht te geven van de best verkopende categorieën en producten.

Dus, hier gaan we, in echte schoonheidswedstrijdstijl – in omgekeerde volgorde – de resultaten voor de Top 3 relatiegeschenken zijn als volgt:

3: Plastic weggevertjes

Het is niet verwonderlijk dat deze categorie in de Top Drie relatiegeschenken moet voorkomen, er zijn gewoon zoveel producten om uit te kiezen. Variërend van het sublieme (Printed Paperclips), tot het functionele (Printed Rulers), tot het belachelijke (ruitenwissers voor computerschermen) – er is voor elk wat wils, en nog belangrijker, elk budget. Dit is een populaire categorie omdat het meestal ‘budgetgedreven’ is, maar vergeet niet dat niet alles wat goedkoop is smerig is – ik heb veel voorbeelden van deze goedkope relatiegeschenken die een krachtige ROI voor mijn klanten opleveren.

2: Pennen en potloden

Vaak genoemd als het relatiegeschenk nummer één, in feite is deze categorie regelmatig als nummer twee. Het is ongetwijfeld krachtig omdat we allemaal pennen en potloden gebruiken, dus het is zo eenvoudig om uw naam op een naam te krijgen en vervolgens in handen van uw potentiële klanten te krijgen om ervoor te zorgen dat uw merk / service wordt onthouden. Er is voor elk wat wils in deze categorie, met plastic pennen als de populairste subcategorie. Hoewel we allemaal dol zijn op een hoogwaardige metalen pen, staat het budget dit soms niet toe! Vergeet niet het gedeelte Novelty Pens – veel plezier met je pennen en breng een glimlach op het gezicht van je klanten.

En dus is het tijd om de winnaar aan te kondigen, voor het vierde achtereenvolgende jaar is de winnaar van de Top tien relatiegeschenken …

1: Tassen

Consequent binnenkomen op nummer één – bedrukte tassen worden voor verschillende doeleinden gebruikt als relatiegeschenk. Variërend van de wegwerpbare en eenvoudige draagtas tot het type tas dat de komende jaren zal worden bewaard en gebruikt – shoppertassen, laptoptassen, sporttassen, sporttassen, messenger bags, golftassen, enz. Enz.

Kijk eens hier voor bedrukte tassen van relatiegeschenken.nl

Dus daar heb je het, de top tien relatiegeschenken – dit zijn degenen die mensen kopen, en ze kopen ze consequent omdat ze WERKEN !!