Wat is de Atencoin Black Gold Coin?


Heb je gehoord van het woord cryptocurrency of virtuele valuta en hoe het de laatste tijd is geweest? Atencoin is een vorm van virtuele valuta die is ontwikkeld door de National Atencoin (NAC) Foundation. De munt moet nog in 2014 op de markt worden gebracht en Atencoin bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling, hoewel de exacte datum van lancering nog niet bekend is. Atencoin is ook bekend als de “Black Gold Coin”, vandaar de Atencoin BGC door zijn ontwikkelaars, leden en belanghebbenden.

Atencoin ontleent zijn naam aan een edelmetaal dat bekend staat als Aten. Dit metaal is zeer zeldzaam en de prijs is 1000 keer hoger in vergelijking met goud. Het is daarom ook bekend als zwart goud (bron Goldrepublic). Met NAC Foundation wordt Atencoin zeker het meest toegankelijke ruilmiddel in de gas- en olie-industrie. In tegenstelling tot traditionele virtuele valuta, wordt de Atencoin ondersteund door de kracht van olie en gas. De NAC streeft ook naar het handhaven van een stroom van leveranciers die Atencoin zullen accepteren voor de uitwisseling van dingen die in het echte leven worden gebruikt, zoals vlees, boter, kleding en online games.

NAC Foundation wil bredere opties bieden aan bedrijven of particulieren die virtuele valuta willen gebruiken in hun transacties met olie-, gas- en energiesectoren over de hele wereld. BGC of de Atencoin is een vorm van virtuele valuta die gemakkelijk kan worden opgeslagen met behulp van online portefeuilles. Een van de meest fascinerende dingen over Atencoin en andere cryptovaluta’s is dat ze allemaal niet geassocieerd zijn met een centrale autoriteit. De decentralisatie helpt deze valuta’s ook om een ​​zelfstandige economie te behouden, zodat gebruikers hun volledige vrijheid kunnen uitoefenen om te beslissen wat ze met hun virtuele valuta’s bij de hand willen doen.

Het is een bekend feit dat ruwe olie en elke andere vorm van gas en olie erg belangrijk zijn in onze economie. Bedrijven en zelfs huishoudens zijn afhankelijk van gas en olie om het efficiënt te kunnen gebruiken. De prijs van de basisproducten is zelfs afhankelijk van de prijs van gas en olie en daarom is het belang ervan en de bijdrage aan de wereld zeer essentieel. NAC Foundation heeft deze behoefte onderkend en daarom is Atencoin ontwikkeld om kopers en leveranciers betere en gemakkelijkere opties te bieden voor de handel in gas en olie en in andere gerelateerde industrieën.

Andere kenmerken van de valuta zijn ook de muntbeloning, omdat non-stop munt een sleutel tot succes is. Als de beloning voor het slaan van de valuta daalt, wordt het slaan automatisch verminderd. Het is niet het geval als het gaat om Atencoin, omdat het wisselkoerspercentage jaarlijks met 5% wordt verhoogd om het tempo te handhaven. De inflatie overwinnen door deze valuta te gebruiken, is ook een doel van NAC. Net als Bitcoin zal Atencoin de manier van online geldverwerking transformeren door het state-of-the-art systeem van peer-to-peer transactienetwerk in te zetten. Open munten en promotie van Atencoin zal ook een revolutie teweegbrengen in de wereld van online valuta’s.

We hopen dat u door het lezen van dit artikel meer inzicht heeft gekregen in investeren in coins vs. goud. Wilt u toch liever investeren in goud, neem dan eens kijkje bij Goldrepublic.nl