Zakelijk en persoonlijk failliet gaan


Stel je gaat persoonlijk failliet, dit is natuurlijk een niet gewenste situatie, want niemand wilt failliet raken, want dit is een hele irritante situatie dan heb je een advocaat nodig. Dan kun je voor een gratis advocaat bij Pro Deo terecht. Gratis is natuurlijk voor heel veel mensen ideaal, want gratis is natuurlijk voor niets en dat spreekt iedereen aan. Hierdoor krijg je ook steeds meer klanten. Je krijgt er natuurlijk geen geld voor, maar het is wel goed voor de naambekendheid. De naambekendheid is natuurlijk heel erg belangrijk voor een bedrijf, want dit bepaald hoe groot het bedrijf is. Daarnaast bepaald de grootte van het bedrijf ook de omzet en de omzet is al helemaal cruciaal, want met een lage omzet moet je gaan besparen en dat wilt niet een bedrijf. Elk bedrijf wilt een goede omzet, zodat ze kunnen blijven bestaan en misschien wel uit kunnen breiden, maar niet elk bedrijf wilt uitbreiden. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een plaatselijk bedrijf dat in het dorp wilt blijven en daarnaast ook niet als te veel werk wilt.

 

Je kan als bedrijf niet op een punt zijn gevestigd, behalve als je alleen in dat gebied actief bent, maar als je over het hele land actief bent, moet je wel meerdere vestigingen hebben, want anders moeten de advocaten heel ver reizen en dat kost heel veel tijd. Het ligt er natuurlijk ook aan waar de advocaat naar toe moet, maar het kan zo al 1 uur rijden zijn. Daarnaast wilt de klant ook niet 1 uur reizen, want dit is veel tijdsverspilling en dat wil je als klant niet en ook als bedrijf niet. De klant gaat dan liever naar een ander bedrijf, want een uur reizen is gewoon heel erg lang. Nederland mag dan wel redelijk klein zijn, maar soms moet je toch wel ver reizen en mensen zitten daar gewoon niet op te wachten. Die tijd besteden ze liever ergens anders aan.

Vestigingen Pro Deo

 

Daarnaast zit het bedrijf er ook niet op te wachten, want tijd kost geld en als je 2 uur heen en 2 uur terug moet reizen ben je zo alweer 4 uur kwijt, dit is gewoon niet ideaal, daarom is het handig om meerdere kantoren te hebben, dit is nog een voordeel van Pro Deo, want Pro Deo zit over het hele land. Pro Deo zit in veel grote steden en ze zitten ook in zowat elke provincie, dit is ideaal. Hierdoor hoef je nooit te ver te reizen, daarnaast kun je Pro Deo ook altijd online bereiken. Als je Pro Deo online hebt gebeld krijg je altijd binnen een dag een reactie van de advocaat in de regio terug.

 

Je kunt dus aangeven waar je woont, hierdoor kunnen ze een advocaat in de regio regelen, hierdoor hoef jij en het bedrijf niet ver te reizen. De steden waarin Pro Deo gevestigd is, zijn Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Groningen, Oss, Maastricht en nog veel meer. Pro Deo is dus is heel veel steden gevestigd. Als je in veel steden gevestigd bent krijg je ook meer naamsbekendheid, dit komt doordat meer en meer mensen jouw bedrijf tegenkomen waardoor de naam in hun hoofd blijft zitten waardoor als ze een advocaat nodig hebben gelijk aan Pro Deo gaan denken. Wil je meer over Pro Deo lezen dan kun je naar http://pro-deo-advocaten.com/. Hier kun je van alles over Pro Deo lezen.